Wie zijn wij?

Wij geloven dat de beste uitvaart niet de duurste hoeft te zijn. De beste uitvaart doet recht aan het leven van de overledene, sluit aan op de wensen van de nabestaanden, en past binnen het beschikbare budget.

Het team van Uitvaartdonatie is zeer gedreven en ervaren in de uitvaartbranche. Onze missie? De best mogelijke uitvaart voor de scherpst mogelijke prijs! Ons uiteindelijk doel is mensen met een mooie herinnering terug te laten kijken op een trieste gebeurtenis.

Het team

Peter van Schaik (1970) heeft Economie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 1996 startte hij met uitvaart.nl, een informatieve site over alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Daarna volgden nog een groot aantal sites zoals palliatievezorg.nl (voor terminaal zieken), groeneuitvaart.nl (voor milieuvriendelijke uitvaarten), condoleance.nl voor online gedenken en condoleren. In 2017 startte hij met Top Uitvaarten.

Peter is deskundig, gedreven en beschikt over een breed netwerk om al je uitvaartwensen te kunnen realiseren.

Viktoriya Ahafonova (1978) is geboren in Oekraïne en verhuisde in 2006 naar Nederland. Ze is de echtgenote van Peter en mede-eigenaar van Top Uitvaarten. Zij zorgt ervoor dat je snel en transparant inzicht krijgt in de administratieve kant van de uitvaart.

Daarnaast werken we samen met tientallen uitvaartverzorgers door het hele land. Die schakelen we in om zo dicht mogelijk bij je in de buurt te zijn.