Zijn enige wens was om gelukkig te worden

Doneren voor deze inzamelingsactie is niet meer mogelijk.

Lieve allen,
Ik kan niet geloven dat dit is gebeurd, maar mijn broer Erkan is gisternacht overleden in een busje waar hij verbleef. Erkan is een lieve jongen en altijd bij zijn moeder gebleven. Samen met zijn moeder zijn zij sinds 1 jaar dakloos. Ze verbleven voornamelijk op straat en als er plek was in een dakloze opvang.
Om een huis te krijgen hebben ze veel moeten vechten voor hun rechten. Inmiddels hebben ze afspraken kunnen maken met instanties om geholpen te worden tot het krijgen van een huis. Helaas was mijn broer gisteren onwel geworden en overleden aan een hartstilstand in een busje waar zowel hij en mijn moeder de nacht moesten doorbrengen. Hij had veel stress en iedere keer had hij steeds meer lichamelijke klachten gekregen. Hij is nog zo jong, 38 jaar en zijn lichaam trok het niet meer.
Helaas hebben zij (moeder en broer) geen uitvaartverzekering of zorgverzekering afgesloten. Dit maakt dat ik, het zusje van Erkan, de kosten moet voorschieten. Ik ben zelf nog een student en heb een bijbaantje waarmee ik voor mijn dochter en mezelf moet zorgen. Echter wil ik heel graag dat hij begraven wordt naast zijn oma in Turkije. Hij hield veel van haar. Ik weet niet hoeveel het kost om een uitvaart te regelen voor naar Turkije, wel begreep ik dat dit sowieso 7-8 duizend kan kosten. Ik heb wat gespaard maar ben lang niet in de buurt van de kosten. Ik hoop dat ik middels deze crowdfunding wat geld kan inzamelen om in ieder geval zijn woonplekje naast mijn oma te regelen.

De foto hieronder was een mooie herinnering voor mij. Hij gaf aan 20 jaar lang niet naar de bioscoop te zijn geweest, dit was een super leuke ervaring waar hij het tot de dag van overleden nog over had.

Gestart door

Zeyneb Batman

0 donaties

€ 0,00 van € 8.000,00 gedoneerd

Donaties

Er zijn nog geen donaties gedaan.